Valentijn: hét moment om de liefde te vieren. Wij helpen je aan een prachtig en blijvend cadeau voor jouw geliefde (of natuurlijk voor jezelf ;)).

Het is bijna weer zover, Valentijnsdag. Deze dag is bij uitstek de gelegenheid om elkaar te verwennen. Dat kan natuurlijk met een traditionele bos rozen, maar het kan ook een stuk origineler en blijvender: verras jouw geliefde met onze prachtige takken en pluimen. De decoratieve takken en pluimen zijn gemaakt van de beste kwaliteit kunststof en/of textiel en geven een luxe uitstraling. Je geeft daarmee een blijvende herinnering voor deze speciale dag. Dat is toch een stuk leuker dan een bos rozen die er na één week niet meer mooi bij staan? Om je verder op weg te helpen hebben we een aantal mooie en liefdevolle valentijnstakken en -pluimen voor jou op een rijtje gezet.

De crème velvet eucalyptustak

Deze prachtige tak is van velvet en geeft daarmee een luxe uitstraling aan jouw interieur. De crème kleur geeft rust aan jouw interieur. Jouw valentijncadeau helemaal compleet maken? De eucalyptustakken staan fantastisch in de Wolga taupe vaas. 

De baby fern & seeded berry spray

Deze groene baby fern en seeded berry spray takken geven een speels en natuurlijk effect aan jouw interieur. Je haalt direct het voorjaar in huis, heerlijk! De groene takken staan prachtig in de matte Somero vazen.

De groene velvet eucalyptustak

Deze tak heeft de originele grijs/groene kleur van eucalyptus, maar het velvet maakt de tak toch een beetje specialer en helemaal van nu. Zet een aantal takken in een vaas en creëer een natuurlijke, rustige look. Hou jij meer van iets speelser? Combineer de eucalyptus tak dan met een set pauwenveren!

Tak met pluimen bordeaux en struisvogelveer plum

Ga jij liever voor de kleur van de liefde? Geef dan een set bordeauxkleurige takken met pluimen en veren cadeau. Deze takken geven een warme en chique uitstraling. Fantastisch te combineren met onze smoke collectie. By the way: bordeaux/plum wordt helemaal de kleur van 2022!

Berry spray goud

Deze geweldige berry spray takken zorgen voor een extra sprankeling aan jouw interieur. De prachtige gouden kleur maakt de tak nét een beetje specialer. De takken staan fabulous in de artic cheetah vaas. Hiermee geef jij een echte eyecatcher aan jouw liefde. 

Zelf nou zelf? Deze takken doen toch niet onder aan een bos rozen? We wensen jou een fijne en vooral stijlvolle Valentijnsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *