Kerstcadeau tips

It’s the most wonderful time of the year! De kerstboom staat weer en we zijn met z’n allen druk bezig met het inkopen van de kerstcadeaus. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor je moeder, beste vriendin of buurvrouw? Een perfect gift voor een ander kopen is een moeilijke opgave, maar wij hebben de leukste cadeautips in verschillende prijsklassen voor je op een rijtje gezet!

CADEAUS ONDER DE €15,00

Ben je op zoek naar een klein, betaalbaar cadeautje? Ontdek onze medium kerstboomkaarsjes, perfect om een stijlvolle sfeer te creëren. Combineer ze met een windlicht, kandelaar of ornament. De kaarsjes zijn verkrijgbaar in twee afmetingen en meerdere kleuren: donkerbruin, fudge, roest en goud. En trouwens, ze passen geweldig goed bij elkaar! Je kunt ze al vanaf €5,99 aanschaffen.

Niets is memorabeler dan een geur: geef een amberblokje cadeau! We hebben heerlijke blokjes in drie verschillende geuren, allemaal met een subtiele amberondertoon. Leg het blokje en het raspje op een zwart of gouden schaaltje voor de finishing touch!
Houd je van kaarsen? Een windlichtje is altijd een goed idee. We hebben verschillende windlichtjes al vanaf slechts €8,99 en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Heb je wat meer te besteden en wil je liever een set cadeau doen? We hebben de windlichten ook in andere maten!

CADEAUS TUSSEN DE €15,00 EN €25,00

Geef een populair cadeau: het pear windlicht! Dit glazen windlicht is verkrijgbaar in de kleuren smoke en taupe, en past perfect in bijna elk interieur. Combineer het windlicht met een vaas of mooie kandelaars.
Op zoek naar een speels ornament? De zandloper met zwarte parels is hiervoor perfect geschikt! Maak de set compleet met boeken uit ‘The Little Book Of’ collectie (€22,99 per stuk).

Creëer een heerlijke geur in huis, want wie wil dat nu niet? Schenk een heerlijke homespray cadeau! We hebben drie varianten: ‘Blessing’ met een warme en kruidige ambergeur, ‘Santal’ met een heerlijke sandelhoutgeur en ‘Cedar&Oud’ met een heerlijke zoete houtgeur.

CADEAUS TUSSEN DE €25,00 EN €50,00

Geef een bijzonder ornament cadeau in de vorm van een gezicht. Dit metalen ornament geeft een stijlvolle touch aan elke plank of vakkenkast. Een originele en trendy keuze!

Tafelboeken zijn een onmisbaar element geworden in elk interieur. Ontdek onze prachtige boeken van Coco Chanel of Christian Dior. Stapel de boeken op en voeg een ornament toe als finishing touch. De boeken zijn al verkrijgbaar vanaf €28,99.
Doe een leuke vaas cadeau! We hebben vazen in verschillende vormen, kleuren, materialen en afmetingen. Passend in ieder interieur!

CADEAUS BOVEN DE €50,00

Ontdek de tijdloze pracht van onze verfijnde kunsttakken al vanaf €9,99 per tak! Met meerdere takken creëer je een prachtig boeket. Voeg een vleugje elegantie en natuurlijke schoonheid toe en zorg voor een blijvend statement.

Onze exclusieve collectie designer tafelboeken is een perfect cadeau. Elk boek is meer dan alleen een leeservaring; het is een kunstwerk op zichzelf, ontworpen om elegantie en stijl te brengen in elke ruimte.

Of je nu op zoek bent naar een verfijnde aanvulling op je koffietafel, een pronkstuk voor je boekenstandaard of het perfecte geschenk voor een designliefhebber.
We hebben een prachtige collectie sierkussens. De meeste exemplaren zijn €49,99. De kussens hebben een luxe uitstraling door het gebruik van de verfijnde stoffen. De kussens worden geleverd met een donzen binnenkussen.

THE MOST STYLISH GIFT OF ALL


Weet je niet wat je cadeau wil doen of vind je het lastig om voor een ander te kiezen? Geef een giftcard!
BOTH biedt fysieke en e-giftcards die zowel online als in de winkel te besteden zijn. Kortom: een ideaal cadeau voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *