Hoe kun je met kleine aanpassingen je interieur groots veranderen?

Met interieuraccessoires kan je een heel andere sfeer in je woning brengen. Om dat aan je te laten zien hebben wij hetzelfde (basic) hoekje een aantal keer opnieuw gestyled. Zo kun je zien dat je met verschillende accessoires, in verschillende kleuren, heel verschillende sferen kunt maken.

BLACK&WHITE

Deze set heeft echt alles: simpel zwart en wit, maar toch bijzonder door de combinatie van verschillende materialen. Het is elegant door de crèmekleurige, velvet eucalyptustakken en stoer tegelijkertijd in combinatie met de matzwarte vaas en zwarte kandelaren. De set is stijlvol, stoer en geeft vooral heel veel sfeer en gezelligheid. 

MY MARBLE CHIQUE

Marmer heeft de afgelopen jaren een comeback gemaakt en is weer helemaal terug in het interieur! Houd jij van een beetje luxe in je interieur, maar wil je geen glitter en glamour aan je huis toevoegen? Dan is marmer de ideale oplossing, een vleugje marmer in je accessoires straalt namelijk net zoveel luxe uit.  De combinatie met de transparante windlichten en de teddy kussens is echt een match made in heaven. 

A TOUCH OF GOLD

Waar goud vroeger ouderwets was in vele huizen, is de kleur goud nu helemaal hot! Dit betekent niet dat je je huis volledig moet onderdompelen in goud. Je kunt de gouden accenten genuanceerd terug laten komen, passend bij jouw woonstijl. Zeg nou zelf, black&gold is toch een “gouden” combinatie.

OVER THE TAUPE

Ga voor taupe en niet voor trend. Taupe is altijd een goed idee, de kleur is mooi, warm, veelzijdig en tijdloos. Een echte basiskleur die bij eigenlijk alle interieurstijlen past. Taupe is een kleur die altijd een beetje op de achtergrond blijft, maar het doet wel veel met de uitstraling van je interieur. Deze kleur kan ook met bijna iedere andere kleur worden gecombineerd. Wij hebben nu gekozen voor een combinatie van taupe en crème voor een rustig, maar buitgewoon stijlvol resultaat.

A LITTLE SPLASH OF COLOUR

Kleur brengt leven en dynamiek in je interieur. Voor sommigen kan het best spannend zijn om kleur te gebruiken in hun woning. Dat is natuurlijk logisch, want kleur is opvallend. Wij laten je zien dat een kleurrijk, warm interieur niet altijd eng hoeft te zijn. Door een felle kleur te combineren met een naturel tint breng je op een voorzichtige manier toch kleur aan in je interieur. Bovendien vinden wij kleur aanbrengen met accessoires sowieso al minder spannend dan bijvoorbeeld met verf of muren. In deze set hebben wij de kleur aubergine/plum/grape/bordeaux gestyled met crème en taupe: opvallend met basic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *