Hallo lente!

Nog even en de Paasdagen staan weer voor de deur. De lente is aangebroken en het zonnetje begint weer te schijnen. Van dat heerlijke weer krijg je toch zin om je interieur een voorjaarsboost te geven? Haal de lente in huis met accessoires van BOTH styling! Wij zetten een aantal ideeën voor je op een rijtje.

Glazen vaasjes en kandelaars

Creëer een vrolijke maar stijlvolle look met de glazen Bariro vazen. Super leuk om deze vazen te combineren met een aantal glazen kandelaars in dezelfde tinten. Het glas zorgt voor een luchtige voorjaars-look. Je maakt de set helemaal af met de luxe creme-kleurige eucalyptus takken.

Metalen windlichten: leuk voor binnen én buiten

Hou jij wel van een beetje stoer? Dan zijn de Odeto windlichten wat voor jou! Deze hippe windlichten van metaaldraad zijn verkrijgbaar in zwart of goud en stelen de show in jouw interieur. Heb je een borrel op jouw buitenterras gepland? Zet deze windlichten dan op je tuintafel en creëer hiermee een gezellige look.*

* De windlichten blijven het mooist als je deze niet constant buiten laat staan.

Pasteltinten

Pasteltinten passen in bijna ieder interieur, ook als je wit, zwart, beige of grijs als basiskleur hebt. De toevoeging van de zachte pastel tinten zorgen voor een subtiel voorjaarseffect. De nude vaas in de vorm van verschillende bollen is een prachtige basis in jouw interieur. Combineer met kleurrijke kandelaars en haal het zonnetje in huis.

Zwart, maar tóch voorjaar

De Bukan vazen zijn zwart en geven daarom niet direct een voorjaars-look. Toch kun je aan deze fantastische vazen een vrolijk effect geven door deze te vullen met kleurrijk gipskruid. Wij zijn fan! 

Het voorjaar in een toetervaas

Voorjaar betekent verse, gekleurde bloemen. Haal de lentekleuren in huis en laat jouw lenteboeket tot z’n recht komen in de stijlvolle Aglio vazen. Deze gouden en groene vazen met 5 toeters geven een speels effect aan jouw interieur: perfect voor het voorjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *