Tips voor leuke en betaalbare kerstcadeau’s

It’s the most wonderful time of the year! De kerstboom staat weer en we zijn met z’n allen druk bezig met het inkopen van de kerstcadeau’s. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor je moeder, beste vriendin of buurvrouw? Een perfect gift voor een ander kopen is een moeilijke opgave, maar wij hebben de leukste cadeautips in verschillende prijsklasses voor je op een rijtje gezet!

Cadeau’s onder de €10

Ben jij op zoek naar een klein cadeautje? Dan zijn onze medium kerstboomkaarsjes perfect! Combineer de kerstboomkaars met een windlicht, kandelaar of ornament voor een stijlvolle set. Deze kaarsjes zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: donkerbruin, fudge, roest en goud. By the way: deze kleuren zijn prachtig om met elkaar te combineren! Je shopt ze al vanaf €5,99. 

Nothing is more memorable than a smell: geef een amberblokje cadeau! Wij hebben heerlijke blokjes in drie verschillende geuren, allemaal met amber als ondertoon. Combineer het amberblokje met een raspje en creeer een geheel. Super trendy! Heb je iets meer budget? Leg het blokje en het raspje op een zwart of gouden schaaltje (€11,99), zo maar je het helemaal af!

Dol op kaarsjes? Een windlichtje is altijd goed. Dit driehoek windlicht kost slechts €8,99 en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Geef jij liever een set cadeau? We hebben de windlichten ook in andere maten!
Het transparante windlicht heeft bubbels in het glas en geeft daardoor heel sfeervol licht. Je shopt dit windlicht voor slechts €4,99! 

Swirl it and twist it: gedraaide kaarsen geven een speciaal effect aan je interieur. We hebben deze kaarsen in meer dan 10 kleuren. Voor ieder wat wils!

Cadeau’s onder de €20

Geef een bestseller cadeau: het pear windlicht! Het glazen windlicht is verkrijgbaar in smoke en taupe en past in bijna ieder interieur. Combineer dit windlicht met stoere zwart metalen kandelaars (€12,99 en €16,99) en korte dinerkaarsen (vanaf €4,99). 

Op zoek naar een speels ornament? Daar is de zandloper met zwarte parels perfect voor! Maak de set af met de boeken uit ‘The Little Book Of’ collectie (€19,99 per stuk) of met de Aglio vazen in zwart of goud (vanaf €14,99). 

Wil jij meer opties zien? Hier vind je alle cadeau’s onder de €15.

Cadeau’s onder de €30

Geef een one-line ornament in de vorm van een gezicht cadeau. Dit metalen ornament staat super stijlvol op een plank of in een vakkenkast. Origineel en trendy! 

Tafelboeken zijn niet meer weg te denken uit je interieur. Wij hebben een aantal mooie boeken van Coco Chanel of Christian Dior. Stapel de boeken op en style af met een ornament bovenop. De boeken shop je al vanaf €28,99.

Een lekkere geur in huis, wie wil dat niet? Geef een heerlijke homespray cadeau! We hebben twee soorten: ‘Blessing’ heeft een warme en kruidige ambergeur en ‘Santal’ ruikt naar heerlijke sandelhout. Let’s get cosy!

Wil jij meer opties zien? Hier vind je alle cadeau’s onder de €30.

Giftcards

Kom jij er niet uit? Geef een giftcard cadeau! We hebben zowel fysieke als digitale giftcards in verschillene prijsklassen. Je kunt de giftcards online én in de winkel verzilveren. 

Iedereen voorzien van cadeau’s? Deze items kun je natuurlijk ook op je eigen verlanglijst zetten! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *