BOTH’s 22 BESTSELLERS

Het eind van 2022 is in zicht! Over een paar dagen proosten we op het nieuwe jaar. Nieuw jaar = nieuwe woonaccessoires! Wat waren de trends van 2022? Welke items passen in bijna elk interieur? Bekijk BOTH’s 22 BESTSELLERS.

1. De pear collectie

Met stipt op nummer 1: de windlichten en vazen in de welbekende ‘peer’ vorm. Deze items zijn multifunctioneel: je kunt ze als windlicht én als vaas gebruiken. We hebben deze waanzinnige items in de kleuren smoke en in taupe: voor ieder wat wils!

2. Tak met pluimen in coffee kleur 

Deze kunsttak heeft een natuurlijke, warme tint en staat daarom erg stijlvol in jouw vaas. De pluimen zijn van mooie kwaliteit en vullen jouw vaas snel op. 

3. Vaas Artic 
Deze vaas is een goede basis in ieder interieur. Vul de vaas met een prachtig veldboeket of met een aantal kunsttakken. Verkrijgbaar in taupe, smoke en zwart: daar zit voor ieder interieur wel wat tussen! 

4. Kandelaar stripes goud

Deze gouden kandelaars stelen de show in jouw interieur! De kandelaars hebben een gestreept reliëf, dit maakt de set erg stijlvol. Creeër met deze set gouden kandelaars een warme en luxe sfeer in huis.

5. Koraal op voet

Het ornament in de vorm van koraal is gemaakt van zwart kleurig vilt en staat op een houten voet. Het leuke aan dit ornament? Het is aan beide kanten even mooi: perfect voor in de vensterbank! 

6. Karaffen

Deze decoratieve glazen flessen met reliëf zijn een echte musthave. Plaats de karaf op je keukenplank of in de kast en laat hem de show stelen!

7. Boekenstandaard

De boekenstandaard: een echte musthave. Leg er een open boek op en je hebt direct een eyecatcher in jouw interieur staan.  

8. Agaat stenen

Agaat stenen staan prachtig in je interieur. We hebben een agaat op standaard of in een windlicht. Het leuke aan de agaat: elk item is uniek!

9. Windlichten moho 

De moho windlichten hebben een bijzondere vorm, dat maakt ze speciaal. De matte afwerking zorgt voor een stijlvolle look in jouw interieur. 

10. The little book of…

Deze kleine boeken zijn verkrijgbaar in wel 8 varianten. Spaar jij ze allemaal? 

11. Gouden Aglio vazen

Deze geweldige toetervazen mogen niet ontbreken in je interieur. De vazen hebben 5 tuitjes en geeft hierdoor een speels effect. Super leuk om verschillende maten met elkaar te combineren. 

12. Kunsttakken mat goud

Prachtige takken in een mat gouden kleur, dit geeft een luxe uitstraling aan jouw interieur. We hebben eucalyptustakken, ruscus takken en veren party op draad in deze kleur. Schitterend om met elkaar te combineren!

13. Sierkussen plain velvet

Dé basis van jouw pillow party op de bank. Dit kussen is van schitterend velvet, dit geeft een luxe uitstraling. 

14. Sierkussen Peak zwart/naturel

Dit kussen is een combi van de kleuren zwart en naturel en is een echte eyecatcher op jouw bank. Stoer en stijlvol. 

15Struisvogelveren 

Deze veren zijn mooi vol en vullen je daarom vaas snel op. De veren zijn wat korter, perfect voor iets lagere vazen. We hebben deze veren in champagne, grijs en plum kleur. 

16. Allure vazen

Net als de Artic vaas is dit een mooie basis voor elk interieur. De lijnen op de vaas maken het item net even specialer. Zet er in het voorjaar een gekleurd veldboeket in en verander dit in de wintermaanden naar een warme set struisvogelveren. Geschikt voor ieder moment in het jaar! De vaas is verkrijgbaar in smoke, taupe en bruin.

17. Ornament Gasim 

Met dit gouden ornament tover je het saaie hoekje in je interieur om tot een echte eyecatcher. Je creëert gemakkelijk een complete look.

18. Chanel tafelboeken

Deze tafelboeken van Coco Chanel geven een trendy touch aan jouw interieur. We hebben een zwarte/gouden en een wit/zwarte variant. 

19. Zandlopers
Een schitterend ornament: de zandloper. Zet dit ornament bij een set van andere accessoires (zoals windlichten, kandelaars, boeken of een vaas), dit maakt de set wat speelser.  

20. Swirl en twist dinerkaarsen

Deze swirl kaarsen zijn net even specialer dan gewone kaarsen. De kaarsen worden met de hand gedraaid. Pure ambacht dus! De kleine imperfecties zijn het bewijs hiervan en maken de kaarsen alleen nog maar mooier.

21. Creme kleurige vazen

De interieur trend is weer wat lichter en daar passen deze crème kleurige vazen perfect bij. Combineer de vazen in verschillende vormen met elkaar voor een speels effect.

22. Pauwenveren

Deze hoge peacock veren zijn superleuk om tussen je kunstboeket te steken. Dit geeft net dat beetje extra. Heb jij een lager vaasje staan? Knip de veren dan af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *