New year, new home deco

2023 is van start. New year, new home deco! Heb jij ook weer zin nieuwe accessoires in jouw huis? Langzamerhand stroomt de nieuwe collectie bij ons binnen. Wij laten je alvast onze nieuwste items zien.

Keramieken vazen

Keramieken vazen zijn helemaal hip! We hebben twee nieuwe varianten: Ayla en Ivo. Beide vazen zijn bruin, dit zorgt voor warmte in jouw interieur. Vaas Ayla heeft een grove afwerking, wat de vaas een stoere uitstraling geeft. 
Het patroon van vaas Ivo zorgt voor de ‘retro vibe’ in huis. Dat is juist weer helemaal leuk in 2023!

Styling tip: we hebben beide vazen in twee maten. Combineer de vazen in verschillende hoogtes met elkaar voor een stijlvol geheel. 

Zwart-witte sierkussens

Onze nieuwe sierkussens met grafische patronen zijn echte eyecachers! Het zwart gecombineerd met wit zorgt voor een frisse look op jouw bank. We hebben de kussens in drie verschillende maten en/of patronen, zo kun je echt een PILLOW PARTY op jouw bank creëren. Love it!

Agaten

De agaten op standaard zaten natuurlijk al in onze collectie, maar deze zijn zo populair dat we onze agaten collectie hebben uitgebreid! 

We hebben nu ook windlichten van deze natuurlijke Agaat geodes. Het waxinelichtje schijnt goed door de Agaat steen heen, dit geeft prachtig licht! 
Raak jij niet uitgekeken op agaten? We hebben ook onderzetters toegevoegd aan ons assortiment. Ook super trendy om je amberblokje op te leggen! 

Warm witte sierkussens

Ook al zitten we midden in de wintermaanden, het voorjaar is in zicht! Daar passen onze nieuwe sierkussens in ‘warm wit’ perfect bij. Het sierkussen warm wit / goud straalt luxe uit op jouw bank. Dit kussen is perfect te combineren met het sierkussen zigzag rechthoek warm wit. Het leuke aan dit kussen is dat het twee kanten heeft: de ene kant is wat lichter dan de ander. Super leuk om zo nu en dan mee af te wisselen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *