OUI OUI – op inkoop in PARIS

Twee keer per jaar is in Parijs dé interieurbeurs van Europa: Maison & Objet. Wij hebben deze bezocht en WAUW, wat een gaaf evenement!

Zondagochtend zijn wij met de Thalys afgereisd naar het prachtige Parijs en direct naar Parc de Exposition gegaan. Hier begon ons inkoopavontuur met als doel: inspiratie opdoen voor het komende seizoen en de nieuwste interieuraccessoires volgens de laatste trend scoren. En dat is zeker gelukt! Zie hieronder een sneakpeak van de trends van komend jaar. 

De trendkleuren van het komende seizoen vielen direct op: groen! Deze items werden veel gecombineerd met beige- en bruintinten, crème, goud en zwart. Groen in je interieur is altijd een goed idee, zeker in het voorjaar. De groene accessoires passen perfect bij alle planten en bloemen die dan in bloei staan. 

Wie aan zomer denkt, denkt aan kleur! Zet je roze bril maar op, want deze zomer geven wij extra kleur aan BOTH. Een van de bestsellers van het moment, de palmspray, is aankomend seizoen verkrijgbaar in felle kleurtjes. Ook zijn drijfkaarsen weer helemaal terug van weg geweest. Deze komen binnen in de naturel kleuren die je van BOTH gewend bent, maar ook in felle kleuren om de zomer naar binnen te halen. 

Ook zijn wij al geïnspireerd geraakt voor het najaar. Hier gaan we de kleur bruin in combinatie met koper en beige veel terugzien. Kan jij ook niet wachten?! 

Led-kaarsen zijn inmiddels niet meer weg te denken in je interieur. Wij hebben de MOOISTE led-kaarsen van Uyuni lighting gevonden. Met +/- 1000 branduren, een subtiel flikkerende ‘vlam’ en een buitenkant van het materiaal van echte kaarsen is dit dé musthave van 2023. Zet er een aantal bij elkaar en je creëert de gezelligheid en sfeer van een openhaard. 

We hebben het weekend afgesloten met een wandeling langs de Seine en een hele warme choco in een typische, Parijse bistro. Wat een geslaagd weekend. Op naar de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *