Hoe decoreer je jouw badkamer? 

Decoratie zorgt voor gezelligheid in huis: ook in je badkamer! Wil jij je badkamer aankleden maar weet je niet zo goed hoe? Met een paar items maak je jouw badkamer al heel gezellig. Wij hebben de leukste badkamer decoratie tips voor jou op een rijtje gezet!

Add some green

Groen geeft je badkamer een frisse en rustgevende look! Echte planten overleven in de donkere en vochtige ruimte vaak niet, maar kunstplanten wel! Zet een vaas neer met mooie, groene kunsttakken zoals de palmspray of eucalyptus. Heb jij meer ruimte in de badkamer? Zet dan een prachtige kunstplant neer. Het groen geeft de badkamer wat meer kleur en leven. We love it!

Breng rust met agaatstenen

Een agaat geode zorgt voor een natuurlijke sfeer in jouw badkamer. Combineer de agaatsteen op voet met een bijbehorend windlicht voor een stijlvolle set. Het leuke aan deze stenen: elk item is uniek! 

Smell good, feel good

Geur is super belangrijk. Verspreid een heerlijke amber geur in jouw badkamer door een aantal geurblokjes neer te leggen. Leg de blokjes op een mooi schaaltje en maak de set af met een mini rasp. We hebben enorm leuke marmeren onderzetters / schaaltjes in drie kleuren toegevoegd aan de collectie: perfect voor de amberblokjes! Stijlvol én een lekkere geur tijdens het douchen!

Windlichten zorgen voor sfeer

Maak je badkamer af met een set windlichten. Heb je een nisje of randje boven het toilet? Zet hier een set windlichten neer. Dat zorgt voor sfeer en gezelligheid, ook als ze niet branden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *