GIFT GUIDE

Ben jij op zoek naar een cadeau? Bijvoorbeeld voor een huwelijk, een nieuwe woning of afstuderen? Het vinden van het perfecte cadeau kan soms een uitdaging zijn, maar als het gaat om woonaccessoires zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een housewarming, een verjaardag of gewoon om iemands interieur op te fleuren, wij hebben de leukste cadeautips voor je! Laat je inspireren en verras met stijl en sfeer.

Love is in the air
Ben jij opzoek naar een origineel en onvergetelijk huwelijkscadeau? Dan is het ‘Lovers’ ornament een goed idee. Deze set van twee ornamenten in de vorm van beminnende personen is super decoratief. De ivoren ornamenten hebben een gladde afwerking die een gevoel van luxe uitstralen. Met deze elegante ornamenten geef je een persoonlijk en stijlvol huwelijkscadeau, hoe leuk?

Happy new home
Een nieuwe woning is een mijlpijl die gevierd moet worden! Wil jij een origineel cadeau mee naar de housewarming? Ga dan voor de Amsterdam Canals ornamenten. Een nieuwe woning kan vaak nog wel wat woondeco gebruiken. Met de Amsterdam Canals geef je een stijlvol en decoratief cadeau waarmee de ontvanger zijn of haar huis extra sfeer kan geven. Je kunt de Amsterdamse huisjes als vaasjes gebruiken, maar ze staan ook prachtig als ornamenten. De huisjes worden verkocht als set van twee en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Combineer de Amsterdam Canals in verschillende kleuren met elkaar voor een stijlvol geheel.

Voor de coolste mannen
Misschien denk je bij cadeau’s voor mannen niet direct aan woonaccessoires, maar dit is juist super origineel en verrassend!
BOTH biedt mooie en stoere cadeau voor mannen. Ga bijvoorbeeld voor de zwarte Inca windlichten. Deze windlichten zijn afgewerkt met grof touw, super stoer voor binnen én buiten.
Ook leuk: het Icons koffietafelboek op een zwarte BOTH boekenstandaard. Dit boek bevat foto’s van de meest iconische personen ter wereld, zoals Elvis Presley, Madonna en Frank Sinatra.

You did it! Happy graduation
Ken jij iemand die geslaagd is voor zijn studie, examen of rijbewijs? Dat moet natuurlijk gevierd worden! De Little books of zijn het perfecte cadeau voor iemand die geslaagd is. De kleine boekjes zijn trendy en stijlvol en kosten slechts €19,99. Ze bevatten foto’s en teksten over het merk zijn echt een musthave voor fashionista’s.

De boeken zijn verkrijgbaar in meerdere merken en kleuren. Genoeg te sparen!

Appreciate the little things
Gifts can be small, but the love says it all. Zoek je een kleinigheidje om iemand op te fleuren? BOTH heeft een aantal fantastische cadeautjes onder de €10,-. Een amberblokje (€4,99) verspreidt een heerlijke geur, super leuk om cadeau te doen! Combineer het amberblokje met een goud of zwart raspje (€4,99) voor een leuke en handige set.
Kaarsen zorgen voor sfeer en zijn ook altijd goed om cadeau te doen. We hebben pakjes met 6 korte dinerkaarsen (vanaf €4,99) in veel verschillende kleuren, daar zit voor iedereen wel een mooie kleur tussen!

The most stylish gift of all
Weet je niet wat je cadeau wil doen of vind je het lastig om voor een ander te kiezen? Geef een giftcard!
BOTH biedt fysieke en e-giftcards die zowel online als in de winkel te besteden zijn. Kortom: een ideaal cadeau voor iedereen!

It’s not how much we give, but how much love we put into giving it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *