It’s the season of giving

Opzoek naar hét perfecte cadeau? Interieuraccessoires zijn altijd een goed idee!


Het is alweer bijna december, de gezelligste maand van het jaar. Het is de maand van Sinterklaas- en kerstcadeaus.
Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar het perfecte cadeau. We hebben de leukste cadeaus in verschillende prijscategorieën voor jou op een rijtje gezet.

Cadeaus tot €10

Swirl kaarsen in verschillende kleuren, deze zijn verpakt per twee en staan stijlvol in onze kandelaren. Vanaf €6,95.

Een heerlijk geurend amberblokje, leuk op een goud schaaltje voor in het toilet, de badkamer of in de keuken. €4,95.

Pauwenveren zijn altijd goed. Door de vele mooie kleuren die terugkomen in de veer past dit bij iedere interieurstijl. Kleurrijk, maar toch neutraal. Wij bieden een set van 5 grote pauwenveren voor €8,95.

Cadeaus tot 20

The little book of…
We hebben zes varianten waarmee je leuke combinaties kunt maken. De boekjes zijn niet alleen leuk voor de sier, maar er staan ook mooie verhalen en foto’s van en over de designer in. €19,95 per stuk.

Een windlichtje is altijd gezellig. Dit windlicht heeft een sierlijke ronde vorm en is door het smoke glas helemaal van deze tijd. We hebben deze in smoke en taupe kleur, in drie verschillende maten. Vanaf €14,95.

Een marmeren plateau is perfect om een set te maken van kleinere items bij elkaar. Op deze manier kan je kandelaars, windlichten en ornamenten combineren tot een stijlvol geheel. We hebben de marmeren plateau’s in het wit, zwart en groen. €17,95.

Cadeaus tot €40

Tafelboeken zijn momenteel niet meer weg te denken uit je interieur. Wij hebben een aantal mooie boeken in de trendkleuren van het moment. Mooi voor de sier en leuk om in te lezen en kijken. Vanaf 34,95.

Taupe glas geeft veel warmte aan jouw interieur. Style deze vaas met verse bloemen of met onze prachtige veren en pluimen. We hebben meerdere items in deze taupe kleur die je samen met deze vaas kunt stylen. Hou jij van iets donkerder? Deze vaas is er ook in het smoke. €39,95.

De aglio vazen zijn een echte eyecatcher in jouw interieur. De “toeters” maken er een speels geheel van. Je kunt zowel verse bloemen als veren/pluimen in de vaas stylen. De vaas hebben wij in drie maten, je ziet hier de grootste maat. €14,95, €24,95 en €39,95.

Cadeaus vanaf €40

Met sierkussens creëer je een heel andere stijl in jouw interieur. Deze sierkussens zijn gemaakt van een prachtig metallic textiel waardoor het een luxe uitstraling heeft. We hebben deze kussens in verschillende kleuren en met verschillende patronen, welke allemaal met elkaar gemixt en gematcht kunnen worden. €42,95.

De artic en kara vazen zijn een echte musthave. Deze vaas heeft een diameter van 25 cm en is 35 cm hoog en is daardoor de ideale vaas om in huis te hebben. Wij hebben verschillende kleuren en prints: cheetah, smoke, taupe, goud, marmer, zwart en ook matte varianten. Vanaf €44,95.

Aankomend jaar zie je weer veel naturel tinten. Deze prachtige lilo vazen van aardewerk passen perfect bij deze trend! Om helemaal in het kleurenpallet te blijven kun je deze stylen met pauwenveren en pluimen in crème kleur. €39,95 en €59,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *