Start van de herfst en Oktober woonmaand

De herfst is officieel begonnen en het is tijd om je huis weer voor te bereiden op de koudere dagen. Daarnaast is het Oktober Woonmaand: dé tijd om de warmte naar binnen te halen.  Deze maand is het perfecte moment om aan de slag te gaan met jouw interieur. Wij geven een aantal tips om je woning klaar te maken voor de koudere dagen.

1. Vul je vazen met kunsttakken in mooie, warme herfstkleuren

Het is tijd om de kunsttakken in frisse en felle zomerkleuren om te ruilen voor warme herfsttinten. Warm goud, karamel en cognac zijn dé kleuren van de herfst. Combineer verschillende takken en pluimen met elkaar om een speels boeket te creëren.   

Wij hebben een prachtige collectie van takken en pluimen in dé trendkleur van nu. Met onze herfstbladeren, mat gouden eucalyptus, ruscus en palmspray, veren party op draad en tak met pluimen in cognac kleur maak je gemakkelijk een warm boeket, super trendy! 

Hou je van een beetje sparkle? Voeg dan de schefflera spray met glitters of de berry spray goud toe.

2. Candle time

De dagen worden korter en het wordt steeds vroeger donker buiten. Tijd om de kaarsen aan te steken! Met een set kandelaars of windlichten maak je gemakkelijk jouw huis herfst-proof. Zet de windlichten of kandelaars op je tv-meubel, salontafel of eettafel en haal de gezelligheid in huis. Probeer sets te creëren door de windlichten of kandelaars te combineren met ornamenten of een stapel boeken. 

3. Pillow party

Met de regenachtige dagen op komst is het heerlijk om lekker op de bank te kruipen. Decoreer je bank met verschillende sierkussens en een heerlijk zacht plaid om een er een knus geheel van te maken. Onze sierkussens zijn van prachtige kwaliteit en stralen luxe uit. Wij raden aan om verschillende kussens met elkaar te combineren om zo een en speels effect te creëren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *